2021-2022 Erasmus Genel Bilgilendirme Toplantısı

Erasmus Programı 2021-2022 dönemi genel bilgilendirme toplantısı çevrimiçi olarak 03.02.2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Öğrenci ve birim Erasmus koordinatörlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Sevinç Hatipoğlu program hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. HAYEF İngiliz Dili Eğitimi öğrencilerinden Bilge Güral Erasmus deneyimlerini paylaştı ve HAYEF Dil Kulübünün Erasmus kapsamındaki faaliyetlerini anlattı. Daha sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerinden Helin Sarıtaş salgın dönemindeki Erasmus deneyimlerini anlattı. Toplantının sonunda üniversitemiz Erasmus Kulübü (Exchange Program Community) Başkanı Mehmet Bakımcı hem kulüp hem de ESN faaliyetlerini anlattıktan sonra toplantı soru-cevap kısmı ile sona erdi.