2020-2021 Genel Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

13 Şubat 2020 Mühendislik Fakültesi A Salonu’nda Erasmus Kurum Koordinatörlüğü tarafından 2020-2021 Genel Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Üniversitemiz öğrencilerinin yoğun katılım gösterdikleri toplantıda Erasmus faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Öğrenci sunumları ile devam eden toplantıda daha önceki dönemlerde Erasmus  staj hareketliliği kapsamında Almanya’da bulunmuş olan Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Betül Aslantaş ve Erasmus öğrenim hareketliliği kapsamında Polonya’ya gitmiş olan Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Programından  Abdullah İçöz deneyimlerini paylaştılar.

Toplantıda ayrıca HAYEF Dil Kulübü ve yeni arkadaşlıklar, sosyal ve kültürel tanıtım ve iletişim anlamında destek olacak Exchange Program Community kulübü de birer sunum yaptılar.

Yeni dönemde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.